حقه بازی های کارلسون – ماجراهای کارلسون پشت بومی ۱

690,000 ریال

وقتی از زندگی در آپارتمان‌های قوطی کبریتی خسته شوی، کارلسون از پنجره اتاقت می‌آید تو، تو را سوار پشتش می‌کند و با همدیگر پرواز می‌کنید. فقط کافی است پنجره اتاقت را برای کارلسون پشت بومی باز بگذاری!

4 عدد در انبار

- +

4 عدد در انبار

توضیحات

در « حقه بازی های کارلسون » می‌خوانیم که کارلسون توی چند دقیقه تمام شهر را به هم می‌ریزد، بلندترین برج کوفته قلقلی دنیا را می‌سازد، شبح می‌شود، سارقان بزرگ را دستگیر می‌کند و هیجان‌انگیزترین شعبده‌بازی دنیا را راه می‌اندازد.

درباره آسترید لیندگرن:

آسترید لیندگرن بی‌گمان نامدارترین نویسنده سوئد و تأثیرگذارترین نویسنده بر ادبیات کودکان به شمار می‌رود. کتابی که بی‌درنگ لیندگرن را بلند آوازه کرد و تأثیری جدی بر آثار مربوط به کودکان به‌جا گذاشت، «پی پی جوراب بلند» بود. این کتاب به بیش از ۹۰ زبان برگردانده شده است و از آثار محبوب کودکان به شمار می‌آید.

لیندگرن به پاس تخیل خود جایزه‌های بی‌شمار بین‌المللی و کشورهای اسکاندیناوی گرفته است. لیندگرن تقریبا در آغاز حرفه نویسندگی در ۱۹۵۸ نشان هانس کریستین اندرسن را برای نگارش «پی پی جوراب بلند» دریافت کرد.

لیندگرن همچنین یک چهره عمومی برجسته و بانفوذ نیز بود و سهمی اساسی در بحث‌ها و گاه وضع قوانینی در زمینه حقوق کودکان و جانوران، جنگ و سیاست عدم خشونت، و مسائل فرهنگی متفاوت داشت. در سال ۱۹۷۶ با نگارش رساله‌ای تند درباره سیاست‌های مالیاتی به سقوط حکومت سوئد کمک کرد.

استعداد لیندگرن در قصه‌گویی تنها بخشی از توانایی‌های اوست. او توانست مهر و توجه میلیون‌ها کودک و بزرگسال را به سبب توجه‌اش به انسانیت و شرافت به خود جلب کند. لیندگرن هم در زندگی و هم در ادبیات همواره جانبدار تنگدستان و آسیب‌دیدگان بود، چه کودکان، چه بزرگسالان یا حیوانات. جایزه صلح ۱۹۷۸ تجارت کتاب «آنان» و «مدال آلبرت شوایتزر» از سوی انستیتو رفاه حیوانات ایالات متحده در سال ۱۹۸۹ به همین دلیل به او تعلق گرفت.

افزون بر این‌ها، دو جایزه به نام او اختصاص یافته است. در سال ۱۹۶۷ به مناسبت شصتمین سال تولد آسترید لیندگرن انتشارات «ربن و شورگن» جایزه نقدی را بنیاد نهادند که هر ساله در زادروز تولد لیندگرن به نویسنده‌ای سوئدی زبان اهدا می‌شود. پس از مرگ لیندگرن در سال ۲۰۰۲ دولت سوئد نشان یادبود آسترید لیندگرن (آلما) را پدید آورد تا زندگی و آثار او را در حافظه جمعی زنده نگه دارد و رشد ادبیات ناب کودکان و نوجوانان را ترغیب و ترویج کند. این جایزه که مبلغ آن ۵ میلیون کرون است بزرگترین جایزه نقدی جهان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان به شمار می‌‌آید. بزرگترین بیمارستان کودکان سوئد در استکهلم  نیز به نام این نویسنده نامگذاری شده است.
آسترید لیندگرن در سال ۲۰۰۲ و در سن ۹۴ سالگی درگذشت.

درباره مترجم کتاب « حقه بازی های کارلسون »:

امیلی امرایی متولد ۱۳۶۲ و مترجم و روزنامه‌نگار است. بیشتر از یک دهه است که در زمینه ادبیات داستانی با روزنامه‌ها و مجله‌های جورواجور همکاری می‌کند. در کنار روزنامه‌نگاری، به نویسندگی و ترجمه برای کودکان هم علاقه دارد. مجموعه داستان «خیکی‌ها در تاریخ» یکی از کتاب‌هایی است که امیلی امرایی ترجمه کرده است و همین‌طور رمان پرفروش و محبوب «شورش خرگوش‌ها». مجموعه سه جلدی « ماجراهای کارلسون پشت بومی » کتابی است که او به همه بچه‌های خوشحال و خندان فارسی‌زبان هدیه می‌کند.

 

درباره تصویرگر کتاب « حقه بازی های کارلسون »:

نعیم تدین متولد ۱۳۵۸ است.در هنرستان سیما، هنرهای نمایشی خوانده و در دانشگاه علم‌وصنعت، طراحی صنعتی. از سال ۱۳۷۹ تا حالا در زمینه کارتون مطبوعاتی با روزنامه‌ها و مجله‌های زیادی همکاری کرده و از سال ۱۳۸۰ در پروژه‌های ساخت انیمیشن فعالیت داشته. در حال حاضر هم مشغول تصویرگری کتاب و بازی‌های فکری است.

توضیحات تکمیلی
وزن 214 گرم
ابعاد 17 × 14 × 1.5 سانتیمتر
نویسنده
تصویرگر
مترجم

سال نشر

ناشر | تولیدکننده

شابک

9786008025375

گروه سنی
تعداد صفحه

252 صفحه

نقد و بررسی‌ها
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
اولین نفری باشید که در این پست دیدگاه می نویسید.

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “حقه بازی های کارلسون – ماجراهای کارلسون پشت بومی ۱”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *