حتی یک دقیقه کافی است

180,000 ریال

رها دختر نوجوانی است که با مادر و پدرش در تهران زندگی می‌کند. تکلیف درس جغرافی او درباره یکی از شهرهای ایران است. او دوست دارد جایی را انتخاب کند که با دیگر شهرها متفاوت باشد. او به دنبال نقشه ایران به سراغ کمد مادر می‌رود و به جای نقشه، بسته‌ای را پیدا می‌کند که محتویات آن راز تکان‌دهنده و هولناکی است.

ناموجود

توضیحات

شناسنامه و عروسکی در آن بسته است. شناسنامه هویت واقعی او را فاش می‌کند. نام او رها سروستانی متولد بم در سال ۱۳۷۸ است؛ و این یعنی مینو و سعید مادر و پدر واقعی او نیستند. از این پس او با پدر و مادر، با مسئولان مدرسه، با دوستان و همکلاسی‌هایش و همه و همه دستخوش بحران می‌شود. مشاور هم کاری از پیش نمی‌برد و چون سد در برابر آنان می‌ایستد.

شرکت در مسابقه کشوری شطرنج و آشنایی با شیرین دختری از کرمان کمی او را آرام می‌کند ولی او نقشه دیگری هم در سر دارد. او تصمیم دارد به تنهایی به کرمان برود ولی مینو او را تنها نمی‌گذارد و همراهش می‌رود. او در کرمان عمه خود را ملاقات می‌کند و با حقایق تازه‌ای درباره زلزله و رویدادهای پس از آن روبرو می‌شود. دیدن زندگی عمه و دانستن آن حقایق سبب می‌شود که او خود را با شتاب به تهران برساند و به آغوش خانواده بازگردد. او زمانی که مادر از خستگی جلوی تلویزیون به خواب رفته بالش را زیر سرش می‌گذارد و پتو را رویش می‌کشد و آهسته، خیلی آهسته طوری که هیچ کس نشنود در گوش او زمزمه می‌کند: «دوستت دارم.»

موضوع داستان حتی یک دقیقه هم کافی است «مسئله هویت» را بیان می‌کند. نوجوانی سن جست‌وجوی هویت است و شناختن خود و دانستن این‌که چه کسی هستند برای این گروه سنی مسئله مهمی به شمار می‌رود.

حتی یک دقیقه کافی است به زیبایی و ژرف بحران‌های روحی نوجوانان به ویژه آنان که دستخوش چنین مشکلاتی هستند را بیان می‌کند و همانندسازی با آن موجب تسکین آنان خواهد شد. نشان دادن اهمیت و ارزش فعالیت‌های اجتماعی زنان به شکل داوطلب در نهادهای مدنی از نکته‌های با ارزش دیگر کتاب است.

توضیحات تکمیلی
وزن 210 گرم
ابعاد 20.5 × 14 × 1 سانتیمتر
نویسنده
سال نشر

ناشر | تولیدکننده

گروه سنی
تعداد صفحه

222 صفحه

شابک

9789643916299

نقد و بررسی‌ها
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
اولین نفری باشید که در این پست دیدگاه می نویسید.
  1. سبا

    این کتاب رو چند سال پیش در نوجوانی خوندم عالی بود

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *